top of page
ET-TALKS

Ken je de TEDx Talks? Oftewel; inspirerende korte presentaties of praatjes waar je op een later moment nog eens goed over na kan denken. Speciaal voor de gelegenheid van het beroepenevent hebben we hier een ETten-Leurse versie van gemaakt, met de naam: ET-TALKS. 

Voor deze 'talks' of korte presentaties hebben we vier enthousiaste, inspirerende sprekers uit Etten-Leur, Rucphen en Breda bereid gevonden om vier verschillende thema's te behandelen. Ieder thema wordt onderstreept met een centrale vraag, die iedereen zichzelf weleens heeft gesteld.

De bedoeling van deze ET-Talks is dat jij ook op een andere manier wordt geïnspireerd. Een profielkeuze gaat namelijk veel verder dan alleen de keuze voor een bepaald beroep of bepaalde sector. Het gaat om jou. 

Hieronder vind je het tijdsschema van de thema's. 

Image by Drew Beamer

INSPIRATIE

19:00 - 19:15

'Weet jij al wat je later wil worden'

Deze vraag speelt waarschijnlijk al heel vaak door je hoofd. Weet je het antwoord al op deze vraag of is het eigenlijk helemaal niet zo erg als je het nog niet precies weet? 

Verzorgd door Koen Joosen

ORIËNTATIE

19:30 - 19:45

'Hoe kies je de juiste weg?'

Waar moet je op letten bij het maken van de juiste keuze en wanneer weet je eigenlijk precies of je de juiste keuze hebt gemaakt? 

Verzorgd door René Verwijmeren

Image by Aron Visuals
Image by Karsten Winegeart

MOTIVATIE

20:00 - 20:15

'Hoe weet je eigenlijk waar je goed in bent'

Wanneer kom je erachter of je ergens talent voor hebt. En is het van belang om nú al te weten waar je goed in bent, of is het ook oké als je jezelf op latere leeftijd ontwikkelt?

Verzorgd door Jeannine van Ekeren

bottom of page